Motoroptimering Linköping & Norrköping

Dieselpartikelfilter och motoroptimering

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som effektiviserar ditt fordon och ger mer kraft. Med motoroptimering så får du dessutom ett fordon med lägre bränsleförbrukning samtidigt som du får en ökad körglädje. Vid en motoroptimering använder vi produkter från Celtic-Tuning, så att du får en optimering av mycket hög kvalitet. Monteringen och programmeringen utförs även av oss, vi har många års erfarenhet inom branschen och vet vad som krävs för ett ypperligt resultat.

Upplever du att fordonets kraft är begränsad och blivit sämre. Det kan vara fordonets dieselpartikelfilter som är orsaken till en begränsad eller rent av slö motor. Hos oss har vi lösningen för att pigga upp bilen igen, så att du får tillbaka körglädjen. Vi har kunskapen och möjligheten att kunna utföra våra tjänster på en rad olika fordon och modeller.

Kontakta oss redan idag, så berättar vi mer om vad vi kan göra för just dig och ditt fordon. Vi är det självklara valet för motoroptimering och borttagning av dieselpartikelfilter. Välkommen till vår verkstad i Katrineholm, en kort bit från Linköping och Norrköping. Vi ser framemot att få hjälpa dig.

Vill ni veta mer?